Агентство Выбор

048 775 14 99, 067 782 26 01



ВИКОРИСТАННЯ ПЕРСОНАЛЬНИХ ДАНИХ

 

Згідно з вимогами Закону України «Про захист персональних даних» від 01.06.2010 р. №2297-VI, діючи добровільно і усвідомлюючи значення моїх дій, даю свою згоду на обробку персональних даних Сайтом an-vibor.com, надалі «Власник», на таких умовах:

Персональні дані оброблятимуться з метою підтримки зв'язку (комунікації) між мною і Власником, забезпечення авторизації та/або реєстрації, доступу до та/або зберігання інформації на веб-сайті an-vibor.com, та/або ознайомлення з інформацією на веб-сайті an-vibor.com, включення інформації про мене до персональних даних фізичних осіб, персональні дані яких обробляються в ході ведення діяльності Сайтом an-vibor.com.

Власником можуть оброблятися залишені мною на веб-сайті an-vibor.com контактні (персональні) дані в тому числі, але не виключно, такі персональні дані: ідентифікаційні дані (прізвище, ім'я, по батькові), номери телефонів (стаціонарних і мобільних).

Персональні дані можуть бути передані особам тільки відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних».

Мені зрозуміло, що відповідно до ст. 8 Закону України «Про захист персональних даних» я маю право:

1) Знати про місцезнаходження бази даних, яка містить мої персональні дані, її призначення та найменування, місцезнаходження її власника;

2) Отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються мої персональні дані;

3) На доступ до своїх персональних даних;

4) Отримувати не пізніше ніж за 30 календарних днів з дня надходження запиту, крім випадків, передбачених законом, відповідь про те, чи зберігаються мої персональні дані у відповідній базі персональних даних, а також отримувати зміст моїх персональних даних, які зберігаються;

5) Пред'являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням проти обробки своїх персональних даних;

6) Пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким власником, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;

7) На захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження, у зв'язку з навмисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи шкодять честі, гідності та ділової репутації фізичної особи;

8) Звертатися зі скаргами на обробку своїх персональних даних до органів державної влади та посадовим особам, до повноважень яких належить забезпечення захисту персональних даних, або до суду;

9) Застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

10) Вносити застереження щодо обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;

11) Відкликати згоду на обробку персональних даних;

12) Знати механізм автоматичної обробки персональних даних;

13) На захист від автоматизованого рішення, яке має для нього правові наслідки.

Цим підтверджую, що я ознайомлений (-а) з фактом внесення відомостей про мене до бази даних фізичних осіб, персональні дані яких обробляються в процесі здійснення діяльності Сайту an-vibor.com.

 

ОПЛАТА ПОСЛУГ

 

Замовлення платних послуг Порталу здійснюється Користувачем на відповідній сторінці замовлення послуги, в Особистому кабінеті, а також в будь-яких інших відповідних розділах Сайту, згідно з інструкціями, розміщеними на таких сторінках Порталу.

Користувач зобов'язується ознайомитися з цінами на платні послуги Компанії. Адміністрація Порталу залишає за собою право змінювати вартість і умови надання платних послуг без додаткового попереднього інформування про це Користувачів. Актуальна вартість обраної послуги доступна на сторінці замовлення і залежить від параметрів замовлення.

Звернення Користувачів щодо повернення коштів за ненадані або неякісно чи невчасно надані послуги приймаються лише у письмовій формі (надіслані на e-mail: з e-mail-адреси, на яку зареєстрований акаунт Користувача на Порталі). За результатом розгляду письмового звернення Користувача Адміністрація Порталу приймає відповідне мотивоване рішення.

Адміністрація Порталу має право відмовити у поверненні коштів Користувачу, який порушив умови Угоди.

 

ОБМЕЖЕННЯ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ

 

На сторінках цього сайту містяться посилання («гіперпосилання») на інші сайти, які підтримуються третіми особами. Сайт an-vibor.com сприяє доступу до таких сайтів і не несе жодної відповідальності за їх зміст. Сайт an-vibor.com відмовляється від зв'язку з будь-яким вмістом будь-яких сайтів третіх осіб, посилання на які є на an-vibor.com і не несе ніякої відповідальності за будь-яке порушення авторських прав, прав на товарні знаки або іншу інтелектуальну власність, порушення особистих немайнових прав, які мають місце на сайті, посилання на який міститься на Top.Estate.

an-vibor.com докладає значних зусиль для того, щоб убезпечити сайт від вірусів, проте, не може гарантувати їх повну відсутність. У зв'язку з цим, рекомендуємо користувачам самостійно вживати заходів щодо захисту своїх комп'ютерів від вірусів перед завантаженням документів і даних з сайту an-vibor.com. Сайт an-vibor.com не гарантує відсутність помилок або збоїв в роботі окремих опцій сайту, а також не відповідає за цілодобову доступність цих опцій.

Сайт an-vibor.com не несе відповідальності за будь-який несанкціонований доступ або використання серверів Сайту та/або будь-якої інформації про користувачів, що на них зберігається, а також за будь-які помилки, віруси, тощо, які можуть бути передані на Портал або через Портал третіми особами.

Сайт an-vibor.com не несе відповідальності за невиконання, або перешкоди у виконанні зобов'язань з надання доступу до Порталу через обставини непереборної сили, наслідки яких не можна уникнути, або подолати (таких як рішення влади, трудові спори, нещасні випадки, розриви в загальній системі комунікацій і т. д.).

Сайт an-vibor.com не несе відповідальності за збої в роботі Порталу, викликані технічними перебоями в роботі устаткування і програмного забезпечення.

Сайт an-vibor.com не несе відповідальності за збереження інформації з аккаунта, можливість використання сервісів Порталу, збереження та можливість використання коштів на особистому рахунку Користувача, у випадку блокування/заборони використання сторонніх сервісів, за допомогою яких Користувач здійснює реєстрацію, та/або вхід на Сайт an-vibor.com, що є поза контролем Адміністрації Порталу.

 

ТЕРМІН ДІЇ УГОДИ

 

Ця Угода набуває чинності з моменту початку використання Користувачем будь-якого сервісу Порталу або з моменту реєстрації Користувача на Сайті an-vibor.com, і діє безстроково.

Користувач має право припинити свою реєстрацію на Сайті an-vibor.com в односторонньому порядку, без попереднього повідомлення про це Адміністрації Порталу і пояснення причин.

Адміністрація Порталу має право відмовитися від Угоди у випадках порушення Користувачем положень цієї Угоди або вчиненню інших дій, які суперечать політиці Сайту an-vibor.com.

  • Основная информация
  • ($). 0
    ($). 900,000
  • Адрес
  • или  
  • Дополнительно
  • -
    -
  • Другое
  •   Спецпредложение
  •   Расширенный поиск